Zaterdag 10 september: Open Dag

1 minuten leestijd

Wannneer: zaterdag 10 september
Tijd: van 13.00 tot 17.00
Waar: Pallande 1, Oirschot

Kom kennismaken met ons, de tuinders, met het bedrijf. Kijk hoe je als klant lid kan worden, hoe het werkt en wat je kan verwachten en welke cursussen we in de planning hebben staan. Bekijk de tuin en stel vragen over onze manier van werken en idealen onder het genot van een hapje en drankje.

Met:

  • Rondleiding om 14.00 en 16.00
  • Proeverij: lekkere hapjes van de groenten van het seizoen
  • Marktkraam: natuurlijk zijn onze groenten ook te koop zodat je met een goed gevulde tas met verse groenten en fruit weer naar huis kan. Daarna verkopen we divers plantgoed zoals kruiden, en andere leuke planten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: